Feridun Boz'dan veda ziyareti

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.Boz, Trabzon'daki görevinden çok güzel anılarla ayrıldığını belirterek,"Dört yıllık bir görev sonras

Feridun Boz'dan veda ziyareti

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Boz, Trabzon'daki görevinden çok güzel anılarla ayrıldığını belirterek,

"Dört yıllık bir görev sonrası Trabzon'dan ayrılıyorum. Bu dönemde belediye ve şahsınız olarak bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kentte asayiş noktasında başarılı işlere imza attıklarını ifade eden Boz,

"Trabzon'u geçmiş dönemden daha iyi noktalara getirdik. Umarım daha da iyi yerlere gelecektir. Yeni gelen emniyet müdürümüze de şimdiden başarılar diliyorum. Bundan sonrada belediyenin kurumun yanında olacağına inanıyorum. Sizin aracılığınızla tüm Trabzon'a sevgi ve saygılarımı iletiyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise Boz'un şehre önemli hizmetler yaptığını belirterek, "Kamu görevlileri zaman zaman yer değişikliği nedeniyle bulundukları görevlerden ayrılmak durumunda kalırlar. Müdürümüzün ilimizden ayrılmaları münasebetiyle ziyaretinden büyük bir onur duyduk. Bundan sonraki görevlerinde başarılar dileriz" dedi.

Boz'un şehrin, halkın, milletin huzuruna, asayişine yaptığı katkıları hiçbir zaman unutmayacaklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Bundan sonra günün birinde devamlı yerleşmek için Trabzon'umuza teşrif ederlerse bundan da büyük bir gurur duyacağız. Kendilerine bu münasebetle tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki kamu hizmetinde de başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, Boz'a Gümüş telkari işlemeli kahve fincanı hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel