Fenomen nine son yolculuğuna uğurlandı

3 kıtadan taziye mesajı yağdı

Fenomen nine son yolculuğuna uğurlandı

Rize'nin Pazar İlçesi'nde, torunları tarafından paylaşılan birbirinden ilginç fotoğrafları ile sosyal medya fenomeni haline gelen 98 yaşındaki Hüsniye Avcı vefat etti. Takipçileri yaşlı kadın için Asya, Avrupa ve Amerika kıtasından taziye mesajları gönderdi.

Geçen yıl Mayıs ayında torunu Yetiş Avcı tarafından fotoğrafları paylaşılmaya başlanan 5 çocuk 32 torun sahibi Hüsniye Avcı, kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu. Birbirinden ilginç fotoğraf ve videoları paylaşılan yaşlı kadının, Türkiye'nin yanı sıra Asya, Avrupa ve Amerika kıtasında da takipçileri oluştu. Yaşına rağmen araç kullanan, bağ ve bahçe işleri ile uğraşan, türküler söyleyen Hüsniye nine, fanatik Trabzonsporlu olması ile de öne çıktı.

TAZİYE MESAJLARI YAĞIYOR

Dün vefat eden Hüsniye nine için Pazar İlçesi Sahil Cami'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. İnternet fenomeni kadının ölüm haberi de sosyal medyada duyuruldu. Yaşlı kadının Asya, Avrupa ve Amerika kıtasındaki takipçileri de aileye başsağlığı mesajları göndermeye başladı.



"HERKESİN SEVGİLİSİYDİ"

Babaannesinin internette fenomen olmasını sağlayan torunu Yetiş Avcı, çok neşeli bir insanı kaybettiklerini belirterek, "Elinden her iş geliyordu. İlginç anlarını kaydedip paylaşıyordum. Ölümü herkesi çok üzdü. ABD'den, Avrupa ve Asya'nın değişik ülkelerinden arayanlar, mesaj gönderenler oldu" dedi. Babaannesini, 'çok güzel bir insan' olarak nitelendiren torun Cengazer Avcı ise, "Milletin sevgisini kazanmıştı. Herkes onu seviyordu. Çocukla çocuk, büyükle büyük herkesin dostuydu" dedi. Oğlu Ahmet Avcı da annesinin çok sempatik  olduğunu belirterek "Herkesin sevgilisiydi. Ölümüne herkes üzüldü" diye konuştu.

Hüsniye Avcı'nın cenazesi Kesikköprü Köyü'nde toprağa verildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler