"Fener'i Başbakan kurtardı"

 MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin Oktay Saral’ın sözlerine ilişkin sorusuna şaşıran Aydın, “Ben o açıklamaları okumadım ama söylemişse liderini korumaya çalışırken Trabzon’a sıkıntı açmıştır. Sa

"Fener'i Başbakan kurtardı"

 

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin Oktay Saral’ın sözlerine ilişkin sorusuna şaşıran Aydın, “Ben o açıklamaları okumadım ama söylemişse liderini korumaya çalışırken Trabzon’a sıkıntı açmıştır. Sayın Saral ne söylerse söylesin şike sürecindeki gerçekleri değiştiremez” dedi.      
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın ‘Trabzonspor’da şike yapmıştır’ yönündeki açıklamalarına ilişkin olarak, “Ben o açıklamaları okumadım ama. Oktay siyasette, belediyede eski ama genel siyasette daha ilk dönemi. Liderini korumaya çalışırken Trabzon’a inanılmaz bir sıkıntı açmıştır eğer bu sözleri söylemişse.Ben o sözleri söylememiş olmasını tercih ederim. Başbakan’ın mevcut Federasyon’u atayarak bu şike sürecine el koyduğu, Fenerbahçe’yi kurtardığı gerçektir. Sayın Saral ne anlatırsa anlatsın bu gerçeği değiştiremez, bunu bütün Trabzon biliyor. Çünkü Demirören Federasyonu atamadır. Başbakan tarafından atanmıştır. Adam Beşiktaş başkanlığını bıraktı. Emir telakki etti, geldi Federasyon başkanı oldu. Bütün kulüplere de, ‘bunu destekleyeceksiniz’ dedi. Gelen Başkan da Başbakan’ın kendine verdiği görevin gereğini yaptı. Mahkeme kararı gibi bir gerçek orta yerde durmasına rağmen, yani bu şampiyonluk konusunda Fenerbahçe’den alıp bunu Trabzonspor’a vermesinin bir mecburiyet  olması gerektiği artık halde onun gereğini yerine getirmedi ve bu işin üzerine yattı. Sayın Saral’ın açıklamaları çok üzücü, ben söylememesini umuyorum” ifadelerini kullandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler