Fener Rum Patriği Trabzon'da

Doğu Karadeniz'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Fener Rum Patriği Bartholomeos, Trabzon merkeze bağlı Kemerkaya Mahallesi'ndeki Kemerkaya Camisi'ni, ardından Çarşı Mahallesi'nde restore edileceği belirtilen Küçük Ayvasıl Kilisesi'ni gezdi.Bartholomeos, kil

Fener Rum Patriği Trabzon'da

Doğu Karadeniz'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Fener Rum Patriği Bartholomeos, Trabzon merkeze bağlı Kemerkaya Mahallesi'ndeki Kemerkaya Camisi'ni, ardından Çarşı Mahallesi'nde restore edileceği belirtilen Küçük Ayvasıl Kilisesi'ni gezdi.

Bartholomeos, kilisenin kapısında hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Pazarkapı Mahallesi'ne geçerek buradaki Molla Siyah Camisi'ni, daha sonra ise Çömlekçi Mahallesi'ndeki Hüsnü Göktuğ Paşa Camisi'ni ziyaret etti.

Esentepe Mahallesi'ndeki Kudrettin Cami'sini de gezen Bartholomeos, burada vatandaşlarla sohbet etti. Sohbet sırasında bir vatandaş Bartholomeos'a,  "Camilerimize çok iyi bakıyoruz, siz merak etmeyin" dedi.

Fener Rum Patriği Bartholomeos, Gümüşhane ve Şebinkarahisar'daki bazı tarihi mekanları da gezecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel