Fatsa Belediyesi 10 yılda 5 bin 20 ağaç dikti

 Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, göreve geldikleri andan itibaren 3 bin 480 gün içerisinde 5 bin 20 tane ağaç, 882 bin tane de mevsimlik çiçek dikimi yaptıklarını söyledi.Mevcut alanların bakımını yaparken aynı zamanda da mutfakta yıl boyunca fark

Fatsa Belediyesi 10 yılda 5 bin 20 ağaç dikti

 Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, göreve geldikleri andan itibaren 3 bin 480 gün içerisinde 5 bin 20 tane ağaç, 882 bin tane de mevsimlik çiçek dikimi yaptıklarını söyledi.

Mevcut alanların bakımını yaparken aynı zamanda da mutfakta yıl boyunca farklı çalışmalar yaptıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Bugünlerde arkadaşlarımız kışlık mevsimlik çiçeklerin hazırlıklarını yapıyorlar. Hem dışarıdan satın alıyoruz hem de burada kendi imkânlarımızla ciddi manada çiçek ve bitki peyzaj bitkisi üretiyor ve yetiştiriyoruz. Bunları parklarımıza dikiyoruz. Bu şekilde Fatsa’mızın yeşil alanlarını artıracak çalışmalar yapıyoruz. Bu ağaçların içerisinde çınar, selvi, akça ağaç, ağaç ligstrum, top akasya, erguvan, at kestanesi, sedir, leylandi, ladin, süs evi, süs elması, palmiye paldovya, katalpa, zakkum, kuş ağacı, ıhlamur, gül ibişim, gül hatmi, defne, salkım söğüt, tahnal, oya ağacı, kriptomia, çam gibi çeşitlerden oluşan toplam 5 bin 20 tane ağaç dikmişiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler