Fatih sanayi sitesi su hatları yenileniyor

Trabzon Deliklitaş Mevkiinde bulunan Fatih Sanayi Sitesinin ana su borusu ve bağlantı hatları Trabzon Belediyesi ekiplerince baştan aşağı yenileniyor.120 dükkanın bulunduğu Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışma ile eskimiş ve paslanmış demir su boruları yenil

Fatih sanayi sitesi su hatları yenileniyor

Trabzon Deliklitaş Mevkiinde bulunan Fatih Sanayi Sitesinin ana su borusu ve bağlantı hatları Trabzon Belediyesi ekiplerince baştan aşağı yenileniyor.

120 dükkanın bulunduğu Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışma ile eskimiş ve paslanmış demir su boruları yenilenerek uzun ömürlü dayanıklı plastik borularla değiştiriliyor. Hatlarının yenilenmesiyle birlikte Sanayi Sitesi'nde zaman zaman meydana gelen su kesintileri ve  tazyik sorunu tarihe karışmış olacak. Toplam 1000 metre uzunluğunda su borusunun yenileceği sitede ana su borusunun yanı sıra dükkanların bağlantı boruları da değişmiş olacak.
 
Su hatlarının yenilenmesinden oldukça memnun olan Sanayi Esnafı, Belediyemizin asli görevi halka hizmet etmektedir. Uzun zamandır sorun olan su kesintileri artık bitmiş olacak. Belediyemize teşekkür ediyoruz  dediler.
 
Yapılan çalışmaları yakından takip eden Sanayi Esnafı ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Hüseyin Şahin, Belediyenin hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını söyleyerek “ Sayın Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ettiğinde Sanayi Sitemiz ile ilgili bazı sorunlarımızı kendisine aktarmıştık.
 
Sağ olsunlar yavaş yavaş sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor. Yıllardır değiştirilmeyen eskimiş ve çürümüş su boruları yüzünden sık sık su arızası yaşıyorduk. Hatların yenilenmesiyle birlikte hem su kesintilerinden kurtulacağız hem de musluklarımızdan daha sağlı su akacak. Sanayi esnafı  olarak bizlere yaptığı hizmetlerden dolayı Sayın Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel