Faruk Özak uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin her geçen gün ekonomisinin ileriye gittiğini söyleyerek, “Türkiye’nin gelişmesini, kalkınmasını istemeyenler ak parti’nin gitmesini istiyor” dedi.AK Parti Trabzon İl Teşkilatı tarafından Ramazan Ba

Faruk Özak uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin her geçen gün ekonomisinin ileriye gittiğini söyleyerek, “Türkiye’nin gelişmesini, kalkınmasını istemeyenler ak parti’nin gitmesini istiyor” dedi.

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramının ikinci gününde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Özak, Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Törende bir konuşma yapan Devlet eski Bakanı ve Trabzon Milletvekili Faruk Özak, futbolda şike sürecine değinerek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na ve parti mensuplarına uyarılarda bulundu.

Trabzonspor Kulübünün siyaset üstünde olduğuna belirten Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na tavsiye ve uyarılarda bulunarak, “Türkiye’de Tayyip Bey kupayı vermedi diyorlar. Bu yasayı biz yapmasaydık atı alan Üsküdar’ı geçti. Hukukun üstünlüğünü isteyen bir Başbakan var. Bu federasyon yabancı antrenörü getirirken hükümete mi soruyor? Federasyon özerktir. Burada buna dikkat etmek lazım. Bu önümüze gelecek. Buradan size, bizi bekleyen bir tehlikeyi aktarmak istiyorum. Burada bir tehlike var; bunu ben İbrahim beye de söyleyeceğim. Yani siyasiler kulübün emrindedir ama kulüp siyaset üstüdür. Katiyen siyasi bir konuşma yapmamalıdır. Bu bizim için bir tehlikedir. Çünkü şuan da ellerini ovuşturup bekleyen AK Partili olmayanlar, ‘Ha sen Başbakan’a bunu mu dedin, şunu mu dedin, ben sana gösteririm iki maç sonra yenil’ diyerek bizi beklemektedirler. Bir ağabeyleri olarak onlara söylüyorum, bu söylemi bırakın. Hangi partiden olursa olsun orası siyaset üstüdür. O söylemler Trabzonspor’a zarar verir, bizlere zarar verir. Trabzonspor bir partinin kulübü değildir” dedi.

“TÜRKİYE EKONOMİSİ BÜYÜYOR”

Türkiye ekonomisinin son yıllarda hızla büyüdüğünü kaydeden Bakan Bayraktar ise, “Türkiye kabuğunu kırdı. Ekonomi büyüyor. 2 bin 500 dolar ile geçiniyorduk, kişi başı 11 bin dolar oldu daha zor geçinir olduk. Televizyondan her şeyi görüyoruz. Bizim birliğe ihtiyacımız var. Türkiye’nin kalkınmasını, gelişmesini istemeyenler AK Parti gitsin de Türkiye batsın diyenler var. Maalesef diyenler var. Böyle şom ağızlılık olur mu? Kardeşim biz çalışıyoruz. Siz bize enayi diyorsunuz deyin. Eğer çalışmak, Türkiye’yi kalkındırmak size göre enayilik ise biz Türkiye’yi kalkındırmak, geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız, siz de istifade edin helali hoş olsun. Ama sırf AK Partiyi yok edeceğim diye ülkeyi yok etme noktasına getirmeyin. Orada bizim uyanık olmamız lazım. İktidara gelmek istiyorsanız millete kendinizi sevdirin. İktidar mı olmak istiyorsunuz çalışın, iktidar mı olmak istiyorsunuz proje üretin. Ama biz çalışıyoruz. Millet artık akıllı” dedi.

Öte yandan, konuşması sırasında bağırarak yardım isteyen Mustafa Canbakkal’ı Bakan Bayraktar ikna etti. İş yardımı istediğini söyleyen Canbakkkal’ın korumalar tarafından salondan dışarı çıkartıldığı esnada kısa süreli gerginlik yaşandı.

Bakan Bayraktar, konuşmasının ardından salondakilerle bayramlaşırken uzun kuyruklar olması dikkat çekti.

 

20130809aw000312_01.jpg

20130809aw000312_05.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler