Faroz'un Kuşları' görücüye çıktı!

Trabzonlu ressam ve fotoğraf sanatçısı Osman Zeki Demirkale’nin, “Faroz’un Kuşları” adlı fotoğraf sergisi Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda Resim öğretmenliği yapan, bi

Faroz'un Kuşları' görücüye çıktı!

Trabzonlu ressam ve fotoğraf sanatçısı Osman Zeki Demirkale’nin, “Faroz’un Kuşları” adlı fotoğraf sergisi Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda Resim öğretmenliği yapan, bir dönem KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalıştıktan sonra 2000 yılında emekli olan Demirkale’nin doğup büyüdüğü Faroz Mahallesi’ndeki balıkçı barınağında çektiği fotoğraflardan oluşan Faroz’un Kuşları Sergisi 470.20111202135914.jpg

Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde görücüye çıktı.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan ve Osman Gökhan Bali ile Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, fotoğraf sanatçıları ile çok sayıda sanatseverin katıldığı sergide konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon’un, metrekareye en fazla sanatçı düşen illerden biri olduğuna işaret etti ve Osman Zeki Demirkale’nin sanata katkılarına değindi. Gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren ve duygulandığını anlatan Demirkale ise katılanlara teşekkür etti.

Güzel Sanatlar Galerisi’ndeki fotoğraf sergisi 10 Aralık tarihine kadar gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel