Fanatik Trabzonsporlu Ağrı Belediye Başkanı

 Ağrı Belediyesinin fanatik Trabzonsporlu Başkanı Hasan Arslan ligin 13. Haftasının kapanış maçı olan Trabzonspor Eskişehirspor karşılaşmasını seyretmek için Trabzon’a geldi.Bir süredir Trabzon’da bulunan Ağrılı gazetecileri de ziyaret eden Arslan Trabzon

Fanatik Trabzonsporlu Ağrı Belediye Başkanı

 

Ağrı Belediyesinin fanatik Trabzonsporlu Başkanı Hasan Arslan ligin 13. Haftasının kapanış maçı olan Trabzonspor Eskişehirspor karşılaşmasını seyretmek için Trabzon’a geldi.

Bir süredir Trabzon’da bulunan Ağrılı gazetecileri de ziyaret eden Arslan Trabzon gazeteciler cemiyetinde  misafir edildi. Gazeteciler Cemiyetinde Trabzonlu ve Ağrılı gazetecilerle sohbet eden Arslan Trabzonspor’u çok sevdiğini ve Türkiye’de tutulacak bir takım varsa oda Trabzonspor olduğunu söyledi. Arslan “ Anadolu olarak biz birleşip, arabayı patikadan çıkarmalıyız. Müzedeki 7. kupamızın olduğu yeri boş görmeye dayanamıyorum; içim yanıyor. Sadece ben değil, Ağrı belediyesi Encümenleri de Trabzonsporlu onlarla birlikte maça geldik. izlemeden de bir yere gitmem, gitmeyiz.”dedi.

Koyu G.Saray taraftarı olan Ağrılı bir gazeteciye seslenen Arslan Trabzonsporlu ol, seni baştan aşağıya Bordo- Maviye donatayım ne dersin? diye sordu.bu sorunun üzerine gazetecinin cevabı ise " Tüm takımlar bizim değerimizdir.Türkiye'nin birer  değerleridir."ifadelerini kullandı.  

 Fanatik Belediye Başkanı Hasan Arslan’a Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimi tarafından Trabzonspor eşofmanı hediye etildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler