Fambi 1. yılını kutladı

Fambi 1. Yılını Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ nde dün akşam 18.30’ da birçok kişinin katıldığı “ Yıl Sonu Etkinliği Programı ” yla kutladı.  Programda ilgi çekici Mental Aritmetik canlı performansları ile Resim, Müzik şölenleri de yer aldı.  Fambi

Fambi 1. yılını kutladı
Fambi 1. Yılını Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ nde dün akşam 18.30’ da birçok kişinin katıldığı “ Yıl Sonu Etkinliği Programı ” yla kutladı. 
 
Programda ilgi çekici Mental Aritmetik canlı performansları ile Resim, Müzik şölenleri de yer aldı. 
 
Fambi yetkililerince yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
"Fambi ailesini bu özel gününde yalnız bırakmayan bütün eğitim gönüllülerine teşekkür ediyoruz. Bizler bize güvenen insanlar sayesinde ayaktayız. Veli ve öğrencilerimizle uzun yıllar bir arada olabilmeyi hedefliyoruz. Her geçen gün kendimizi de öğrencilerimizi de geliştirme amacındayız.
faa.jpg
 
Trabzon gibi bir şehirde ilkleri uygulamaya başlamış olan Fambi, sayenizde yeni ufuklara yelken açmaya devam edecek.
Kıymetli Trabzonlular, sizlere elimizden gelen en iyi hizmeti sunmak amacıyla Beşirli’ de işimizi yapmaya devam ediyoruz. Sizlere mutluluk ve huzur dolu bir yaz tatili diliyoruz. İhtiyaç duyduğunuz her an Fambi ailesi olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel