Fahri trafik müfettişleri Trabzon'da

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen trafik şurasında alınan karar ile uygulamaya geçecek olan fahri trafik müfettişleri Trabzon’da da eğitime alındı.Trabzon Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen bir haftalık seminerin ardından söz ko

Fahri trafik müfettişleri Trabzon'da

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen trafik şurasında alınan karar ile uygulamaya geçecek olan fahri trafik müfettişleri Trabzon’da da eğitime alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen bir haftalık seminerin ardından söz konusu fahri trafik müfettişleri trafiği denetlemeye başlayacaklar.

16.07.2012 Pazartesi gününden itibaren Trabzon Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda söz konusu fahri trafik müffetişlerine seminer verildi .20 saatlik bu seminerlerde trafik müfettişlerine yetki ve sorumlulukları anlatıldı.

Trabzon Valiliği'nce belirlenen bu kişiler Yüksekokul mezunu, 40 yaşını doldurmuş, ölümlü ve yaralamalı hiçbir kazaya karışmamış olan kişiler arasından seçildi.

Trafik ihlallerini, suçlarını tespit edip, tutanakla emniyete bildirecek olan fahri trafik müfettişlerinin kimlikleri hiçbir şekilde deşifre edilmeyecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel