Fadime geldi, sıra Temel'de!

Karadeniz 'de unutulmaya yüz tutmuş ''Temel '', ''Dursun'', ''Fadime '' ve ''İdris'' gibi isimlerin yaşatılması amacıyla Arsin Belediyesi'nce 6 ay önce başlatılan kampanyanın ilk bebeği ''Fadime'' oldu.Bebeklerine ''Fadime'' ismini veren aile, altın ve çe

Fadime geldi, sıra Temel'de!

Karadeniz 'de unutulmaya yüz tutmuş ''Temel '', ''Dursun'', ''Fadime '' ve ''İdris'' gibi isimlerin yaşatılması amacıyla Arsin Belediyesi'nce 6 ay önce başlatılan kampanyanın ilk bebeği ''Fadime'' oldu.

Bebeklerine ''Fadime'' ismini veren aile, altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

Arsin Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin, yörede unutulmaya yüz tutmuş ''Temel'', ''Dursun'' ve ''Fadime'' gibi isimleri yeniden yaymak adına başlattığı isim koyma kampanyasının 6 ayı aşkın süredir devam ettiği hatırlatıldı.

Kampanya sayesinde ilk kez bir ailenin dünyaya gelen çocuklarına belirtilen isimlerden birini koyduğu kaydedilen açıklamada, ''İlk olması sebebiyle aileye sadece altın değil, bebeğimizin büyümesine katkı sağlayacak birçok hediyeyi de takdim edeceğiz'' denildi.

Beklenen ''Fadime'' dünyaya geldi

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, yörede yeni doğan bir bebeğe ''Fadime'' ismi konulmasından mutlu olduklarını ifade ederek, ''Beklenen Fadime'yi bulduk sıra Temel'de'' dedi.

Arsin Belediyesi, 6 ay önce başlattığı kampanya çerçevesinde yeni doğan çocuklarına ''Temel'', ''Fadime'', ''Dursun'' ve ''İdris'' gibi isimleri koyan aileye çeyrek altın armağan edeceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler