Facianın eşiğinden dönüldü

 Çaycuma merkezinde, bir alışveriş merkezinin arkasındaki hastane yokuşunda meydana gelen olayda, kartonların içine atılmış yanıcı madde dolayısıyla bir LPG'li aracın patlamasına neden olacağı kaydedildi.Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kartonların ar

Facianın eşiğinden dönüldü

 

Çaycuma merkezinde, bir alışveriş merkezinin arkasındaki hastane yokuşunda meydana gelen olayda, kartonların içine atılmış yanıcı madde dolayısıyla bir LPG'li aracın patlamasına neden olacağı kaydedildi.

Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kartonların arasına atıldığı iddia edilen yanıcı madde kartonları tutuşturunca yangın çıktı. Kartonların yanmasıyla birlikte olay yerinde olduğu iddia edilen araç vatandaşlar tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı.

Aracı olay yerinden uzaklaştıran vatandaşlar elleriyle toprak atarak çıkan yangını söndürmeye çalıştı. Olay yerine gelen Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparak yangının neden çıktığını araştırmak için tespit çalışmasına başladı. Ancak yangına neden olan maddenin kimler tarafından atıldığı belirlenemedi.

Aracının olay yerinden uzaklaştırıldığını öğrenen araç sahibi Deniz İnam, “Benim kendi işlerim vardı, sonra aracımın yanına geldim ancak aracı yerinde göremedim. Bulunduğum alan alevler içindeydi. Arkadaşlar aracı çekmişler. Aracımda LPG vardı. Yarın bir gün aracın boyaları dökülürse ne olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel