“Facebook’tan kız arkadaşımı dürttün”

 Trabzon’da son dönemlerde şiddet olaylarında artış olduğu gözlemlendi.Trabzon sokaklarının ve köşe başlarının hemen hemen her yerinde şiddet olduğu belirlenirken olayların tamamına yakını ise fındıkkabuğu doldurmayacak sebepler olduğu tespit edildi.Haber

“Facebook’tan kız arkadaşımı dürttün”

 

Trabzon’da son dönemlerde şiddet olaylarında artış olduğu gözlemlendi.

Trabzon sokaklarının ve köşe başlarının hemen hemen her yerinde şiddet olduğu belirlenirken olayların tamamına yakını ise fındıkkabuğu doldurmayacak sebepler olduğu tespit edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

BABAYA PARA DAYAĞI

Polis merkezine gelen ilk çağrı İskenderpaşa Mahallesinden geldi. İ.T (53) isimli şahsın iş yerine gelen oğlu B.T (31) babasında para istedi. Babasının olumsuz cevabı üzerine sinirlenen B.T babasına kızarak darp etti. Önce babasını yumruklayan gözü dönmüş evlat ardından babasına sinkafli sözler söyleyerek olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri olay yerine gelerek babayı hastaneye kaldırdı. İ.T hakkın da soruşturma başlattı.

KARPUZ MU KESTİ KAVGADA MI KESİLDİ?

İkinci çağrı ise Değirmendere mahallesinden geldi. Üç arkadaş karpuz yedikleri sırada tartışmaya başladılar tartışma kısa sürede yerini arbedeye bıraktı. Arbede sırasında S.Y (25) bıçak ile yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri S.Y’yi hastaneye kaldırdı.

S.Y hastaneye kaldırır iken diğer arkadaşlar M.Y ile Y.Y karakola getirildi. Her iki şahısta karakolda “ karpuz kesiyorduk bu sırada bıçak elinden kaydı ve kendine sapladı bizimle olayın alakası yok.”şeklinde beyanatta bulundu.

Hastanede tedavi altına alınan S.Y’ye polis ekipleri “ karpuz kesarken kendini kesmişsin doğrumu?” sorusunu sordu. Bu soru üzerine S.Y kişilerin söylediklerinin yalan olduğunu ifade etti.

TIP FAKÜLTESİNDE ÜST ÜSTE İKİ KAVGA - Haberin devamı sayfa 2’de -

 

Üçüncü çağrı ise Tıp Fakültesinden geldi. Tıp fakültesinde bir hasta yakını doktoru darp etmesinin ardından bir arbedede başka hasta yakınları arasında çıktı. Şahıslar kendi aralarında hasta sırasında birbirleriyle tartıştılar sonrasında ise tartışma yerini kavgaya b ıraktı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ayırması sırasında arbede yerini kavgaya bıraktı. Olay yerine takviye çağıran polis ekipleri F.T, H.D, E.A, Y.A’yı gözaltına alarak polis merkezine getirdi.

BİR GÜNDE POLİS EKİPLERİNE GELEN DİĞER ÇAĞRILAR ŞÖYLE;

“Alo Polis künyemi aldılar beni dövdüler”

“ Sen nasıl ablama bakarsın”

“ Sokakta doğru yürü öldürürüm”

“ Cep Telefonuma neden çağrı attın”

“ Facebook’tan kız arkadaşımı dürttün”

“ Sizi yaşatmayacağım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel