Facebook Trabzon'da üzmeye başladı!

 Sosyal paylaşım sitesi Facebook; yapılan araştırmalara göre Trabzon’da evli çiftlerin ayrılmasına neden oluyor.Her yıl 500’e yakın kişin savcılığa giderek eşinden şikayetçi olduğu Trabzon’da aile içi şiddette artış olduğu gözlemlenirken internetin bu şid

Facebook Trabzon'da üzmeye başladı!

 

Sosyal paylaşım sitesi Facebook; yapılan araştırmalara göre Trabzon’da evli çiftlerin ayrılmasına neden oluyor.

Her yıl 500’e yakın kişin savcılığa giderek eşinden şikayetçi olduğu Trabzon’da aile içi şiddette artış olduğu gözlemlenirken internetin bu şiddeti daha da artırdığı ortaya çıktı. Trabzon aile mahkemesine başvuran evli çiftler ayrılmak isterken hâkimin neden ayrılmak istiyorsunuz? Sorusuna “eşim facebook’ta eski sevgilisi ile konuşur iken gördüm bu neden ile ayrılmak istiyorum.”şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Trabzon’da şiddetli geçimsizliğin yeri kavgaya bırakması nedeni ile polis merkezine gelen ihbarlarda artış olduğu gözlemlenirken bu durumun her geçen gün artış göstermesi aile yapılanmasının kırılmasına neden oluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel