Facebook arkadaşına karne verdi

Sosyal paylaşım siteleri hayatımızda ciddi bir şekilde yer almaya başladı. Siyasilerin büyük bir çoğunluğu gibi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da Facebook ve Twiter gibi sosyal paylaşım sitelerini aktif olarak kullananlardan. Vatandaşlarla mümkün old

Facebook arkadaşına karne verdi

Sosyal paylaşım siteleri hayatımızda ciddi bir şekilde yer almaya başladı. Siyasilerin büyük bir çoğunluğu gibi Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da Facebook ve Twiter gibi sosyal paylaşım sitelerini aktif olarak kullananlardan. Vatandaşlarla mümkün olduğunca sohbet etmeye özen gösteren başkan Bakırcı gelen isteklere de cevap veriyor. 8 yaşındaki İclal Kocaman’da bunlardan biri.

Bakırcı’ya sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlık teklifi gönderen küçük İclal sohbet esnasında Başkan Halil Bakırcı okuluna davet etti. Geleceğine söz veren Başkan Bakırcı, Engindere Mahallesi Cumhuriyet ilköğretim okulu 2. sınıfta okuyan İclal Kocaman’ı karne günü ziyaret etti. Başkan Bakırcı’yı Okul Müdürü Seyfettin Kolay karşıladı. Ziyaret esnasında çocuklara top ve balon dağıtıldı.

Düzenlenen programda İclal Kocaman’ın karnesini Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı verdi. Törende bir konuşma yapan Bakırcı “Sosyal paylaşım siteleri sayesinde tanıştığım İclal Kocaman’a ziyaret sözü verdiğimden bugün buradayım. Karnesini baktım hepsi 5. Derslerine çok çalışmış belli. Karnesinde zayıfı olanlar sakın üzülmesin. İkinci yarı hepsini düzeltirler. Önce çocuklara sesleniyorum, Tatilde bol bol oynayın. Şimdide Anne ve babalara seslenmek istiyorum. Benim 5 tane torunum var. Dışarıda oynamalarını istiyorum, babaanneleri hasta olurlar diye istemiyor. Çocuklarımız bizim kontrolümüzde biraz hasta olsunlar. Vücutları soğuk havaya, kirli toprağa alışsın. Sağlam nesiller yetiştirmeliyiz ” dedi. Başkan Bakırcı ayrıca öğretmen, öğrenci ve velilere karne hediyesi olarak Ayder Gezisi sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel