Eyof'tan Kamuoyuna bilgilendirme

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’nın dün yapılan TESOB İstişare Toplantısı’na EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker’in mazeret göstermeden katılmadığını ileri sürmesinin ardından konunun yerel basında yer

Eyof'tan Kamuoyuna bilgilendirme

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’nın dün yapılan TESOB İstişare Toplantısı’na EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker’in mazeret göstermeden katılmadığını ileri sürmesinin ardından konunun yerel basında yer alması üzerine EYOF Genel Koordinatörü Nihat Doker bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, TESOB tarafından EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü’ne gönderilen 1 Temmuz 2011 tarih ve 589 sayılı başvuru yazısına dikkat çekilerek “5 Temmuz 2011 Salı günü yapılacak ‘TESOB İstişare Toplantısı’nın 15.30’da tamamlanmasının ardından toplantıya katılan 60 üyenin spor tesislerini görmek istedikleri bildirilerek araç talebin de bulunulmuştur. Bunun üzerine koordinatörlüğümüzün Ulaşım Komitesi, gerekli hazırlıkları yaparak 5 Temmuz Salı günü saat 15.30’dan itibaren spor tesislerini TESOB İstişare Konseyi üyelerine gezdirmek ve bilgi vermek üzere hazırlığını yapmıştır. Program akışı böyle olmasına rağmen Genel Koordinatörümüz Nihat Doker, TESOB’u arayarak toplantının sonunda çağrılması halinde üyelerle tesis gezisinde birlikte olabileceğini başkanlık sekterine not ettirmiş, ancak kendine bu konuda geri dönüş de yapılmamıştır. Kamuoyundaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için TESOB tarafından Genel Koordinatörlüğümüze gönderilen yazı ve talep de ilişikte sunulmuştur. EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü olarak, tüm çalışmalarımızı bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada kamuoyu ile paylaşıp, Trabzon halkının da desteğini yanımıza alarak sürdürmeye devam edeceğimizin ve hep birlikte EYOF tarihinin en iyi organizasyonunu düzenlemeye talip olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu açıklama, kamuoyunda yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için yapıldığını da bir kere tekrar etmek isteriz” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel