EYOF incelemelerde bulunacak

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’yla ilgili sondan bir önceki denetim ve incelemeler yarın yapılacak.Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’ne bağlı (EOC) EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komisyonu B

EYOF incelemelerde bulunacak

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’yla ilgili sondan bir önceki denetim ve incelemeler yarın yapılacak.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği’ne bağlı (EOC) EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba başkanlığındaki heyette komisyon üyeleri Josseph Cassar ile Guisseple Gianfreda’nın yanı sıra 12-19 Şubat tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Liberec kentinde gerçekleştirilen 10. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları’nın Genel Koordinatörü Katerine Nycava yer alıyor.

Komisyon üyeleri, yarın sırasıyla Olimpiyat Köyü, Pelitli Basketbol Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu, Medya Merkezi, Beşirli Tenis Merkezi ve Söğütlü Atletizm Sahası’nda incelemelerde bulunacak.

Komisyon üyeleri, daha sonra EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü’nde komitelerin çalışmaları ile ilgili olarak Genel Koordinatör Nihat Doker ve ekibinden bilgiler alacak. Komisyonun incelemelerine oyunlardaki 9 branşın Türkiye’deki ilgili teknik delegeleri de katılacak. EOC EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komisyonu’nun son incelemesi ise 9-15 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel