EYOF 2011 ofisi Trabzon'da açıldı

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) dolayısıyla kent merkezinde irtibat ofisi açıldı. Atatürk Alanı'nda daha önce Trabzon Belediyesi'nin kullandığı tarihi binanın 2 ve 3'üncü katında açılan of

EYOF 2011 ofisi Trabzon'da açıldı

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) dolayısıyla kent merkezinde irtibat ofisi açıldı.

Atatürk Alanı'nda daha önce Trabzon Belediyesi'nin kullandığı tarihi binanın 2 ve 3'üncü katında açılan ofis, ağırlıklı olarak tanıtım çalışmaları için kullanılacak.

Ofiste, gönüllülük ve medya çalışmaları için de bölümler ayrılırken, oyunlarla ilgili hazırlıklar konusunda gruplara yapılacak tanıtımlar için de 30 kişilik bir salon oluşturuldu.

Ofis, oyunlar sırasında ise Medya Basın Bürosu olarak kullanılacak.

EYOF 2011 Trabzon Tanıtım Direktörü Hayri Güner, oyunlara kısa bir süre kaldığına dikkati çekerek, ''Tanıtım çalışmalarımızda her kesime ulaşmanın çabası içindeyiz. Kent merkezindeki ofisin bu anlamda etkili olacağını düşünüyoruz. Trabzon'un tarihinde bir ilk olacak organizasyon için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerekiyor. Bu çalışmalarımızda ofisin yararlı olacağını düşünüyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel