Evli eşine ikinci kez evliik teklifi yaptı

Samsun'da yaşayan Mevlüt Avcı daha önce yaptığı evlenme teklifini kabul eden ve nikah yaptığı eşi Zehra Avcı'ya farklılık olsun diye buz pistinde pankart açarak ikinci kez evlenme teklifi yaptıBir firmada müşteri temsilcisi olarak Mevlüt Avcı (34), bir sü

Evli eşine ikinci kez evliik teklifi yaptı

Samsun'da yaşayan Mevlüt Avcı daha önce yaptığı evlenme teklifini kabul eden ve nikah yaptığı eşi Zehra Avcı'ya farklılık olsun diye buz pistinde pankart açarak ikinci kez evlenme teklifi yaptı

Bir firmada müşteri temsilcisi olarak Mevlüt Avcı (34), bir süredir görüştüğü  Zehra Avcı'ya evlenme teklif etti. Evlenme teklifini kabul eden Zehra Avcı ile nikah yapan Mevlüt Avcı,  evlilik teklifinin sıradan olduğunu düşünerek eşine ikinci kez,  bir alışveriş merkezinin buz pistinde pankartlı evlenme teklifi yaptı.

Eşini alışveriş merkezinin buz pistine getiren Mevlüt Avcı, buz pateni yapan gençlerin üzerinde "Benimle bir ömürü paylaşırmısın"  yazılı açmasıyla nikahlı eşine ikinci kez  evlenme teklifi yaptı.

Çevredekilerin bakışları arasında eşine ikinci kez evet diyen Zehra Avcı çok şaşırdığını ifade etti.

Eşini çok sevdiğini belirten Mevlü Avcı yaptığı açıklamada, " Eşime ilk evlenme teklifini sıradan bir şekilde yapmıştım. Ancak hep içimde bir dert olmuştu. bir farkındalık yaparak nikahlı eşime ikinci kez benimle bir ömrü paylaşırmısın  diyerek evlenme teklifi yaptım. Şimdi çok daha mutluyum" dedi. Teklifini kabul Daha önceden evlenme teklifinin planını yaptığını söyleyen Mevlüt Avcı, ''İş yoğunluğundan evlenme teklifini geciktirdim. Nikahlanmamıza rağmen sürprizimi ertelemek istemedim. Anılarımızda kalsın diye böyle bir sürpriz yaptım. Bu anı bizimle paylaşan herkesi düğünümüze davet ediyorum'' dedi.

Sürpriz evlenme teklifi karşısında çok heyecanlandığını söyleyen Zehra Avcı ise böyle bir sürpriz beklemediğini, sürprizin kendisini çok mutlu ettiğini, herkesi düğününe beklediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler