"Evine götürüp erkeklere pazarladı"

Samsun'da 62 yaşındaki Zekir Ç. ve 59 yaşındaki Gülüzar I., 23 yaşındaki Y.N.E.'yi erkeklere para karşılığı pazarladıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Polise ifade veren Y.N.E., şüphelilerin kendisine fuhuş yaptırdıklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen ş

"Evine götürüp erkeklere pazarladı"

Samsun'da 62 yaşındaki Zekir Ç. ve 59 yaşındaki Gülüzar I., 23 yaşındaki Y.N.E.'yi erkeklere para karşılığı pazarladıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Polise ifade veren Y.N.E., şüphelilerin kendisine fuhuş yaptırdıklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan bir vatandaş, polisi arayarak aynı apartmanda oturan Gülüzar I.'nın evinde fuhuş yaptırdığını ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine giden polis, evden çıkan N.B.'yi durdurdu. İddiaya göre, N.B. polise evde bulunan Y.N.E. ile 80 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini söyleyince olay sırasında evde olan Gülüzar I. gözaltına alındı. N.B. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Polislere ifade veren Y.N.E. ise "Yaklaşık 5 ay önce Zekir Ç. ile tanıştık. 'Sana pavyonda iş bulayım' dedi. Kabul etmedim. Beni evine götürerek burada para karşılığı erkeklere pazarladı. Onun evinden ayrıldıktan sonra Gülüzar I. ile tanıştık. O da beni evinde erkeklere para karşılığı pazarladı " diye konuştu. İfadenin ardından Y.N.E. serbest bırakılırken İlyasköy Mahallesi'nde oturan Zekir Ç. de polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen iki şüpheli, bugün fuhuş yaptırmak ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Gülüzar I. ve Zekir Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel