Eve oryantal getiren kocasını öldürdü

Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde, evine bir restoranda tanıştığı oryantal kadını götüren 31 yaşındaki Ahmet Ç., tartıştığı eşi 27 yaşındaki S.Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.Ahmet Ç., önceki gece ilçede bulunan bir restoranda alkol alıp eğlendi. Gece ya

Eve oryantal getiren kocasını öldürdü

Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde, evine bir restoranda tanıştığı oryantal kadını götüren 31 yaşındaki Ahmet Ç., tartıştığı eşi 27 yaşındaki S.Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ahmet Ç., önceki gece ilçede bulunan bir restoranda alkol alıp eğlendi. Gece yarısı Ahmet Ç. burada tanıştığı oryantal genç kadını Kemali Mahallesi’ndeki evine evine götürdü. S.Ç.’nin, eşinin eve yanında bir kadınla geldiğini görmesi üzerine çıkan kavgada  Ahmet Ç., bir elinde bıçak varken eşini dövmeye başladı.

S.Ç., aşırı alkollü olduğu belirtilen Ahmet Ç.’nin elindeki bıçağı alarak eşini kalbi ve sırtından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Ç. kurtarılamadı. S.Ç. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel