Ev kavgasına balta karışınca

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde enteresan bir olay meydana geldi. 49 yaşındaki B.Ö. İle 57 yaşındaki A.Ö. İsimli çiftler bir anda evde tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra arbedeye dönünce sinirli koca A.Ö, eline baltayı al

Ev kavgasına balta karışınca

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde enteresan bir olay meydana geldi. 49 yaşındaki B.Ö. İle 57 yaşındaki A.Ö. İsimli çiftler bir anda evde tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra arbedeye dönünce sinirli koca A.Ö, eline baltayı alarak eşinin üzerine yürüdü. Baltadan korkan B.Ö, isimli kadın eşinin bu sinirli hareketleri üzerine kendini korumak için aldığı kurusıkı tabancayı eşine doğrulttu.

Çıkan arbede ve tartışma seslerine binada bulunan diğer sakinler tarafından duyulunca sinirli çiftlere müdahale ettiler. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. A.Ö, emniyette eşine balta ile saldırmadığını iddia etti ve suçlamaları kabul etmedi. Olayla ilgili polis ekiplerinin çalışmayı sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan olayda bahsi konu geçen 1 adet balta ile 1 adet kurusıkı silahın muhafaza altına alındığı tespit edildi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel