Esnaf'tan Belediye Başkanı'na teşekkür

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle gezilerine devam ediyor. Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretinde  yaptığı konuşmada  yapılan çalışmaların vatandaşların daha rahat ve güzel bir şehirde yaşamaları için yapıldığını kaydetti.Fatih Mah

Esnaf'tan Belediye Başkanı'na teşekkür

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle gezilerine devam ediyor. 

Gümrükçüoğlu, mahalle ziyaretinde  yaptığı konuşmada  yapılan çalışmaların vatandaşların daha rahat ve güzel bir şehirde yaşamaları için yapıldığını kaydetti.Fatih Mahallesi’ni ziyarette esnaf ve vatandaşlan Fatih Mahallesi ile Tanjant Yolu’nu bağlantısını sağlayan yoldan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 
 Vatandaşlar  bağlantı yolun yapılması ile birlikte bölgeye canlılık geldiğini belirterek yolun hemen yanında Cebeci Otelinde de hizmete girmesi ile birlikte yaşanan canlılığın kendilerine yaradığını ifade ettiler.
Mahalle esnafı ayrıca Gümrükçüoğlu'ndan Fatih-Tanjat bağlantı yolunun yanında bulunan boş alanın çocukların ve yaşlıların dinlenebileceği güvenli bir park haleni getirilmesi taleplerini de ilettiler. Esnafın talebine karşılık Gümrükçüoğlu, yapımı devam eden parkın Fatih Mahallesi halkına yakışır hale getirileceğini, herkesin huzur içerisinde gidip dinlenebilecekleri ve  vakit geçirebilecekleri bir yer olarak hizmete gireceğini ifade etti. 
 
Esnaf ve vatandaşlara belediyeden bir isteklerinin olup olmadığını soran Gümrükçüoğlu kendisine iletilen talep ve sorunları not ederek vatandaşlara talepleri ile yakından ilgileneceği  sözünü verdi. 
 
Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretinde karşılaştığı öğrencilerle de yakından ilgilenerek kendilerine derslerine çok çalışmalarını öğütleyerek  hediyeler verdi.
 
Gümrükçüoğlu ziyaretinin sonunda uğradığı bir esnaf çay ocağında vatandaşlarla sohbet ederek hizmetlerini anlattı. Gümrükçüoğlu vatandaşlarla yaptığı sohbette" Yapılan her şey sizlerin daha rahat ve güzel bir şehir de yaşamaları içindir. Bizler sizlere efendi olmak için değil hizmetkar olmak için bu göreve talip olduk. Dört yıldır da gece demeden gündüz demeden sizlerin teveccühüne layık olabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hep birlikte inşallah Trabzon'u yaşanabilir kentler arasından en üst seviyelere çıkaracağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel