Eski futbolcudan örnek davranış

"Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Giresunsporlu eski futbolcu Zafer Güngör ile öğretmen olan eşi Behiye Güngör, henüz 17 yaşında vefat eden çocukları Kubilay adına bir ortaokula zenginleştirilmiş kütüphane yaptı.Giresun Mustafa Kemal Ortaokulu'nda

Eski futbolcudan örnek davranış

"Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Giresunsporlu eski futbolcu Zafer Güngör ile öğretmen olan eşi Behiye Güngör, henüz 17 yaşında vefat eden çocukları Kubilay adına bir ortaokula zenginleştirilmiş kütüphane yaptı.

Giresun Mustafa Kemal Ortaokulu'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, öğretmen olan Behiye ve eski futbolcu Zafer Güngör çiftinin yaptırdığı kütüphanenin büyük anlam taşıdığını ifade etti. Rektör Attar, kendisinin de Koruyucu Ailesi olduğu Umut'un okuduğu okula da kendisinin bir kütüphane yaptıracağını taahhüt etti.
 
Giresun Belediyesi olarak Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde her türlü imkanı sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Kerim Aksu ise "Proje kapsamında sadece Milli Eğitim Bakanlığı değil belediyemizde ilimizdeki okulların fiziki şartlarının,çevre düzenlemeleri gibi çalışmalarını elinden geldiğince yapmaktadır ve yapacaktır. Bu kapsamda Behiye ve Zafer Güngör çiftinin çocuklarının ismini kütüphanenin yanı sıra okula yaptıracağımız çocuk parkına da verilmesini istiyorum" dedi.
 
Yapılan her eserin kalıcı olduğunu vurgulayan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise "Her şey gidicidir. Kalıcı olan ise sadece gerinde bıraktığın eserlerindir. Ben de bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz öğretmen olan Behiye ve eşi Zafer Güngör çiftinin vefat eden çocukları adına yaptırdıkları kütüphane için kutluyorum. İnanıyorum ki bu kütüphane durduğu sürece çocuklarının ruhu şad olacaktır" diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ve Kütüphane yapımını gerçekleştiren Behiye ve Zafer Güngör çifti kurdaleyi keserek açılışı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler