Eski eşten Profesör'e tehdit'e 70 gün

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalışan Prof. Dr Ali Ömer Ü (50) boşandığı eski eşi tarafından telefonla tehdit içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla yargılanan eski eşi Dilek K (47) mahkeme tarafın

Eski eşten Profesör'e tehdit'e 70 gün

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalışan Prof. Dr Ali Ömer Ü (50) boşandığı eski eşi tarafından telefonla tehdit içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla yargılanan eski eşi Dilek K (47) mahkeme tarafından 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tehdit ve hakaret suçlamasıyla hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan eski eş Dilek Keleş ve eski eşi tarafından tehdit edildiğini iddia eden Prof. Dr. Ali Ömer Ü.  hazır bulunarak eşinin hak ettiği cezaya çarptırılmasını istedi.

Mahkeme Başkanı eski eş Dilek K.'i tehdit ve hakaret suçlamasıyla önce 4 ay hapis cezasına çarptırırken, duruşmadaki iyi halini de göz önünde bulundurarak cezada indirim yaparak 70 gün hapis cezasına çarptırarak bu cezayı günlüğü 20 TL'den olmak üzere toplam bin 400 TL para cezasına çevirdi.

"SEN VARYA AŞAĞILIK KÖPEĞİN BİRİSİN"

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalıştığını ifade eden Prof. Dr. Ali Ömer Ü., "6 yıl önce aşırı geçimsizlik yüzünden eşimden boşandım. Boşanmamızın ardından eşim Dilek'in tehdit ve hakaret içeren cep telefonu mesajları yüzünden psikolojim bozuldu. Eşim ağza alınmayacak "Sen var ya aşağılık köpeğin birisin" gibi yüzlerce mesaj attı. Bana hakaretlerde bulundu. Kendisinden şikâyetçiyim" diye savunma yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel