Eski başkan Çoruh'u böyle geçti

Diyanet İşleri eski Başkanlarından Mehmet Nuri Yılmaz, Erzurum'un Uzundere ile Artvin'in Yusufeli ilçesi arasında Çoruh Nehri'ni geçmek için yörede 'vargel' olarak adlandırılan ilkel teleferiğe bindi.Doğu Karadeniz'de köprü olmadığı yerlerde yoğun olarak

Eski başkan Çoruh'u böyle geçti

Diyanet İşleri eski Başkanlarından Mehmet Nuri Yılmaz, Erzurum'un Uzundere ile Artvin'in Yusufeli ilçesi arasında Çoruh Nehri'ni geçmek için yörede 'vargel' olarak adlandırılan ilkel teleferiğe bindi.
qw-001.jpg
Doğu Karadeniz'de köprü olmadığı yerlerde yoğun olarak kullanılan ve bölgede 'varangel' olarak adlandırılan ilkel teleferikle Çoruh'u geçen Yılmaz, bir tanıdığının bağına konuk oldu. Bağda bir süre dinlenen ve üzüm yiyen Yılmaz, daha sonra yine aynı vargeli kullanarak nehrin karşı kıyısına geçti. Yılmaz, tehlikeli olarak nitelendirilen bu yolculukla ilgili "Korkmadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel