Eski Arsin Kaymakamından açıklama

Eski Arsin Kaymakamı Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun, Prof. Dr. Ali Demirci’nin ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.“Arsin Meslek Yüksek Okulumuzun Müdürü Prof. Dr. Ali Demirci hocamızın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Ailesi, yakın

Eski Arsin Kaymakamından açıklama

Eski Arsin Kaymakamı Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun, Prof. Dr. Ali Demirci’nin ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

“Arsin Meslek Yüksek Okulumuzun Müdürü Prof. Dr. Ali Demirci hocamızın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Ailesi, yakınları ve büyük emek vererek önemli bir noktaya getirdiği Arsin Meslek Yüksek Okulundaki çalışma arkadaşları ve öğrencileri başta olmak üzere, tüm Arsin Halkı'nın Karadeniz Teknik Üniversite'sinin başı sağolsun.

Her şeyden önce çok kıymetli bir insanı kaybettik. Prof. Ali Demirci beyefendiliği mütevazılığı ve bilge kişiliği ile örnek bir insandı. Daha 11 Haziran 2013 tarihinin üzerinden 1 yıl bile geçmedi, KTÜ Arsin MYO'nun ilk mezunlarını verdiği günki o heyecanı ve mutluluğu gözümün önünden hiç gitmeyecek. Allah rahmet etsin, mekanın cennet olsun hocam...”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler