Eşini unutmak için eşya biriktiriyor

Beşikdüzü ilçesinde yaşayan Osman Güdü, 24 yıldır eski eşya ve yöresel ürün biriktiriyor.İlçe merkezinde yaşayan Güdü, yaptığı açıklamada, 1988 yılında eşinin vefatının ardından büyük bir hüzün yaşadığını belirterek, ''Eşimi kaybetmenin acısına dayanmak i

Eşini unutmak için eşya biriktiriyor

Beşikdüzü ilçesinde yaşayan Osman Güdü, 24 yıldır eski eşya ve yöresel ürün biriktiriyor.

İlçe merkezinde yaşayan Güdü, yaptığı açıklamada, 1988 yılında eşinin vefatının ardından büyük bir hüzün yaşadığını belirterek, ''Eşimi kaybetmenin acısına dayanmak için kendime bir uğraşı edinmeye çalıştım. Eski eşya ve yöresel ürünleri toplayarak kendime meşgale edindim'' dedi.

 Güdü, topladığı ürünleri evinin bir odasında biriktirdiğini ifade ederek, ''24 yıldır gezip gördüğüm yerlerden topladığım eşyaları sergilemeyi çok istiyorum. Topladığım eşyalar arasında tüfekten kılıca, kağıt ve madeni paradan telefona, teraziden gaz lambasına, fotoğraf makinesinden kameraya, radyodan kapı kilidine kadar bir çok ürün bulunuyor'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler