Eşini öldürdü 3 kişiyi yaraladı

 Edinilen bilgiye göre, Pınarbaşı’nın Sümenler köyü Hacıoğlu Mahallesi'nde yaşayan Sadık Ç. (75), alkol alıp taşkınlık yaptığını ve evinin önünde havaya ateş ettiğini ileri sürdüğü Ali Yağcı (67), Engin Yağcı (50) ve Cengiz Yağcı'ya (55) kızarak silahına

Eşini öldürdü 3 kişiyi yaraladı

 

Edinilen bilgiye göre, Pınarbaşı’nın Sümenler köyü Hacıoğlu Mahallesi'nde yaşayan Sadık Ç. (75), alkol alıp taşkınlık yaptığını ve evinin önünde havaya ateş ettiğini ileri sürdüğü Ali Yağcı (67), Engin Yağcı (50) ve Cengiz Yağcı'ya (55) kızarak silahına davrandı.

 

Av tüfeğiyle bu kişilere ateş açan Sadık Ç., kendisine mani olmaya çalışan eşi Hatice Ç'yi yanlışla vurarak öldürdü. Eşinin kanlar içerisinde gören yaşlı adam, cinnet geçirerek Ali Yağcı, Engin Yağcı ve Cengiz Yağcı’ya ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği kişiler yaralandı.

 

Olay sonrası tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Cengiz Yağcı ve Engin Yağcı Azdavay Devlet Hastanesi’ne, ağır yaralanan Ali Yağcı ise Karabük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Sadık Ç., ifadesinde, evde oturdukları bir saatten Ali Yağcı, Engin Yağcı ve Cengiz Yağcı’nın alkol alıp evini taciz ettiklerini ve havaya ateş etmeleri sonucu karşılık verdiğini söyledi. Eşini kendisine mani olmak isterken kazayla öldürdüğünü belirten yaşlı adam, ondan sonra şuurunu kaybettiğini, başka bir şey hatırlamadığını kaydetti. Sadık Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel