Eşini balkondan atmak istedi!

Trabzon’da Erdoğdu mahallesinden trajedi yaşandı. Bir süredir eşiyle sorunlar yaşayan kadın eşi tarafından balkondan atılmak istendi.  Elindeki bıçak ile kendini koruyan kadın son anda aşağıya atılmaktan kurtarıldı.Aile şiddet içi şiddette son dönemlerde

Eşini balkondan atmak istedi!

Trabzon’da Erdoğdu mahallesinden trajedi yaşandı. Bir süredir eşiyle sorunlar yaşayan kadın eşi tarafından balkondan atılmak istendi.  Elindeki bıçak ile kendini koruyan kadın son anda aşağıya atılmaktan kurtarıldı.

Aile şiddet içi şiddette son dönemlerde artış gösteren Trabzon’da bir yenisi daha eklenirken Haber61 olarak isimlerin yayınlanmasını doğru bulmadığımız için kadın ve eşinin isimlerini yayınlamıyoruz. Dün akşam saatlerinde eşinden bir süredir ayrı kalan çılgın koca evine gelerek eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma yerini arbedeye bıraktı.

Bir süre sonra eşine sinirlenen çılgın koca eşini balkondan aşağıya atmak istedi. Balkonda ki bağrışmaları duyan komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine Gülbaharhatun polis merkezi ekipleri müdahale etmek istedi.

Arbede ve tartışma uzun sürerken kadının elinde bulunan bıçak kendini kurtardı. Çılgın kocayı polis ekipleri sakinleştirirken gözaltına altı. Kadın karakoldaki ifadesinde hakkında koruma kararı istemediği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel