Eşinden Kaçtı Yine Yakalandı

Eşinden görmüş olduğu şiddete dayanamayan Y.A (31) isimli genç kadın 2005 yılında 2 çocuğunu da alarak Trabzon’a yerleşse de eşinin şiddetinden kurtulamadı.  Y.A’nın eşi G.A (37) İstanbul’da polis merkezine giderek “ eşimden haber alamıyorum bana yardım e

Eşinden Kaçtı Yine Yakalandı
Eşinden görmüş olduğu şiddete dayanamayan Y.A (31) isimli genç kadın 2005 yılında 2 çocuğunu da alarak Trabzon’a yerleşse de eşinin şiddetinden kurtulamadı.
 
 Y.A’nın eşi G.A (37) İstanbul’da polis merkezine giderek “ eşimden haber alamıyorum bana yardım edin. “diyerek eşi hakkında kayıp ilanı verdi. Bir süre sonra eşinin yerini tespit eden koca eşini telefon ile arayarak “ seni bitireceğim 10 senemi yedin şimdide kaçtın çocukların yetim kalacak.” Şeklinde tehditlerde bulununca Y.A korkarak polis ekiplerine giderek şikayette bulundu. 
 
G.A hakkında Trabzon 1’nci sulh ceza mahkemesinde tehdit ve hakaretten dava açıldı. Görülen davada hakim, G.A’yı 5 ay hapis cezasına çarptırdı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler