"Eşimi kapıdan kovuyorum bacadan giriyor "

Trabzon’da eşinin kendisine uyguladığı şiddetinden bıkan kadın 12 yaşındaki kızını da yanına alarak polise sığındı.Kapıdan kovuyorum, bacadan giriyorTrabzon’un Maçka ilçesi Merkez Mahallesinde dün saat 16.00 sıralarında kocasının kendisine uyguladığı şidd

"Eşimi kapıdan kovuyorum bacadan giriyor "

Trabzon’da eşinin kendisine uyguladığı şiddetinden bıkan kadın 12 yaşındaki kızını da yanına alarak polise sığındı.

Kapıdan kovuyorum, bacadan giriyor

Trabzon’un Maçka ilçesi Merkez Mahallesinde dün saat 16.00 sıralarında kocasının kendisine uyguladığı şiddetten bıktığını ileri süren  44 yaşındaki kadın, 12 yaşındaki kız çocuğu D.E yi de  yanına alarak eşi S.E (40) dan şikayetçi olmak için çareyi Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğüne sığınmakta buldu. Kadının şikayeti üzerine göz altına alınan S.E isimli koca alınan ifadesinin ardından savcılığın talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

EŞİMDEN ŞİKAYETCİYİM

Eşiyle 17 yıllık bir beraberliği  olduğunu ve bu sure zarfında hiçbir gün görmediğini ifade eden gözü yaşlı anne F.E,’ Esimle 17 yıldan beri evliğim. Bu evliliğimizden bir kızımız var. Eşim işte çalışmadığı gibi birde kızıma ve bana şiddet uygulamaya başladı. Evin bütçesine katkı sağlamayıp birde benden para istiyor. Evden kovalıyorum. Bacadan giriyor.Ne olur beni eşimden kurtarın’ diye eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler