“Eşim benle ters ilişki istiyor“

 Rize adliyesinde boşanma davalarındaki artış dikkatlerden kaçmıyor.Haber : Şükrü ÜçüncüRize Cumhuriyet Başsavcılığına giderek “Eşimden ayrılmak istiyorum” şeklinde şikayette bulunanların çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor. Bir yılda 120’ye yakın çift eşind

“Eşim benle ters ilişki istiyor“

Rize adliyesinde boşanma davalarındaki artış dikkatlerden kaçmıyor.

Haber : Şükrü Üçüncü

Rize Cumhuriyet Başsavcılığına giderek “Eşimden ayrılmak istiyorum” şeklinde şikayette bulunanların çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor. Bir yılda 120’ye yakın çift eşinden ayrılmak isterken 80 çiftin ise Denetimli Serbestlik bürosunda evliliğe tekrar tutulması sağlandı. Denetimli Serbestlik bürolarında uzlaşma masası olarak bilinen görüşme merkezlerinde yetkililer aile mahkemesine başvuran çiftleri boşanmaktan vazgeçirmek için ellerinden gelenleri yapıyor.

TÜRKİYE’DEN EN İYİ UZMANLAR RİZE’DE 

Uzlaştırma yetkilileri boşanmak isteyen çiftlerin sorunları karşılıklı olarak dinleyerek çözüm yolu arıyor. Rize Denetimlik Bürosunda ayrılmak isteyen Çiftleri tekrar barıştırarak evli olarak devam etmelerini sağlayan yetkililer barıştırma oranı Türkiye’ye göre yüksek olduğu gözlemleniyor. Rize nüfusu ile eşit olan İstanbul’un Bakırköy İlçesi ile karşılaştırıldığında ise Rize’de görev yapan uzmanların daha başarılı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.  

KAYNANAMDAN ŞİKAYETÇİYİM

Ayrılmak isteyen çiftlere Uzmanlar tarafından sorulan “Neden Eşinden Ayrılmak İstiyorsun?” soruna ise Erkekler pek inandırıcı cevaplar veremezken kadınların vermiş olduğu cevaplar duyanları hayrete düşürüyor. Kadınların büyük çoğunlu Kaynanasından dert yanarken eşiyle birlikte cinsel ilişkiye girmek istemediğini belirten kadınlarda bulunuyor.

Rizeli Kadınları eşlerinden şikayetleri ise şöyle;

“Eşim beni dövüyor”

“Kaynanam beni sürekli çaylığa gönderiyor”

“Eşimin kız kardeşi bana işkence yapıyor”

“Eşim ile ayrı dünyaların insanıyız”

“Ters ilişkiye girmek istiyor”

“Rus Kadınlarını bana anlatıyor”

“Sen Misin Çay toplamayan”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel