Eşi iş bulunca çılgına döndü!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde beş yıldır işsiz olan S.L’nin eşi K.L iş bulunca kızılca kıyamet koptu.Sürmene ilçesi merkez mahallesinde yaşayan S.L (31) beş yıldır işsiz geziyordu. Bir akşam eve geldiğinde eşi K.L (27) “ hayatım ben iş buldum bundan sonra

Eşi iş bulunca çılgına döndü!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde beş yıldır işsiz olan S.L’nin eşi K.L iş bulunca kızılca kıyamet koptu.

Sürmene ilçesi merkez mahallesinde yaşayan S.L (31) beş yıldır işsiz geziyordu. Bir akşam eve geldiğinde eşi K.L (27) “ hayatım ben iş buldum bundan sonra çalışmak istiyorum.” Dedi. Bu söze çok içerlenen S.L eşinin bu sözüne sinirlenerek evde bağırmaya başladı. Eşler arasında bağrışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. Sinirli koca S.L, K.L’yi darp etmeye başladı.

Komşularının araya girmesi ile birlikte kızgın kocanın elinden alının K.L karakola giderek polis ekiplerinden yardım istedi. Karakoldaki ifadesinde K.L, “  eşim akşam eve geldiğinde kendisine artık çalışmak istiyorum söyledim. Bir firmada iş buldum deyince biraz sinirlendi ve bana dönerek hakaret etmeye ve bağırmaya başladı. Hızını alamadıktan sonra beni darp etti.”dedi.

Karakolda eşinden şikayetçi olan mağdur kadın polis ekiplerine kendi evine gitmek istemediğini belirterek kadın sığınma evine gitmek istediğini ifade etti. Eşinin ifadesinin ardından karakola çağrılan kızgın koca K.L eşinin söylediklerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel