Erzurum'da Vatandaş Şaşkın

  Bugün sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden yağmur yağışı yerini kara bıraktı. Mayıs ayının sonlarına gelinmesine rağmen kente yağan kar yağışı vatandaşları şaşırttı.Erzurum'a Haziran ayında da karın yağdını söyleyenler, "Buras

Erzurum'da Vatandaş Şaşkın

 

 Bugün sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden yağmur yağışı yerini kara bıraktı. Mayıs ayının sonlarına gelinmesine rağmen kente yağan kar yağışı vatandaşları şaşırttı.

Erzurum'a Haziran ayında da karın yağdını söyleyenler, "Burası Erzurum. Karın ne zaman yağacağı belli olmaz. Erzurum'da yazın yüzünü görmek kolay değil" dediler. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sağanak yağışların aralıklarla bir ay kadar süreceğini ifade ederek kar olarak görülen beyazın donan yağmur olabileceğini söylediler. En düşük hava sıcaklığının 4 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da 15 dakika kadar yağan kar yerini yeniden yağmura bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel