Erzurum uçakları Trabzon'a indi

 Erzurum’da kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Sabah Ankara-Erzurum seferini yapan THY uçağı, kar yağışı ve sis nedeniyle Trabzon’a iniş yaptı.  Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı Erzurum’un

Erzurum uçakları Trabzon'a indi

 

Erzurum’da kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Sabah Ankara-Erzurum seferini yapan THY uçağı, kar yağışı ve sis nedeniyle Trabzon’a iniş yaptı. 
 
Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı Erzurum’un çevre illerle olan karayolu ulaşımını olumsuz etkilerken, bugün sabah Ankara-Erzurum seferini yapan THY uçağı kar yağışı ve sis nedeniyle Trabzon’a iniş yaptı. 
 
Kar yağışı ile birlikte bölgede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Dün gece Erzurum’da en düşük hava sıcaklığı eksi 16 derece olarak kaydedilirken, Ardahan’da eksi 12, Bayburt’ta eksi 4, Kars’ta eksi 10, Erzincan’da ise eksi 3 olarak ölçüldü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının yarından itibaren etkisini artıracağını ve hava sıcaklıklarının düşmeye devam edeceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel