Erzincan'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

  Bozulan kamyonunu çekiciye yükleten ve yolculuğunu aracında sürdüren bir şahıs, çekicinin kaza yapması sonucu devrilen kendi kamyonu altında kalarak hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi de yaralandı.Kaza, Erzincan - Sivas karayolunun 29. kilometresindeki Ko

Erzincan'da kaza: 1 ölü, 3 yaralı

 

 

Bozulan kamyonunu çekiciye yükleten ve yolculuğunu aracında sürdüren bir şahıs, çekicinin kaza yapması sonucu devrilen kendi kamyonu altında kalarak hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Erzincan - Sivas karayolunun 29. kilometresindeki Koçyatağı köyü mevkisinde meydana geldi. Sivas'tan Erzincan istikametine gitmekte olan Ahmet Taraklı (52) yönetimindeki 54 RK 360 plakalı kamyon, yolun 38. kilometresindeki Sakaltutan mevkisinde arızalandı. Sürücü Ahmet Taraklı, arızalanan aracını Erzincan şehir merkezine götürmek üzere özel bir oto kurtarma firmasını aradı.

 

Arızalı kamyon, bir süre sonra bölgeye gelen bir çekicinin üzerine yüklendi. Ayhan Yavuz yönetimindeki 18 KV 035 plakalı çekici, Sakaltutan rampasından aşağı inerken kontrolden çıkarak savruldu. Savrulmanın etkisiyle kurtarma aracının üzerinde bulunan kamyon da devrildi. Çelik halatla birbirine bağlı olan 2 araç bir süre sürüklendikten sonra durabildi.

 

Çekicinin üzerindeki kamyondan bulunan Ahmet Taraklı, kendi aracının altında kalarak yaşamını yitirdi. Çekicide bulunan Ayhan Yavuz, Engin Tan ve İlker Sağlam ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anını gören bir vatandaş, araçların yolda kıvılcımlar çıkararak savrulduklarını anlattı. Kaza ile ilgili soruşturma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler