Ertan Yavaş ne zaman geliyor?

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'un yerine atanan Tunceli İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Haber61.net'e Trabzon'a ne zaman gelip görev başı yapacağı konusunda açıklamada bulundu.Trabzon'un çok önemli bir kent olduğunu ve Karadeniz'in en önemli konumunda

Ertan Yavaş ne zaman geliyor?

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'un yerine atanan Tunceli İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Haber61.net'e Trabzon'a ne zaman gelip görev başı yapacağı konusunda açıklamada bulundu.

Trabzon'un çok önemli bir kent olduğunu ve Karadeniz'in en önemli konumunda yer aldığına vurgu yapan Yavaş, burada güzel şeyler yapmaktan yana olduğunu belirtti.

Yavaş, "Trabzon'a geldiğimizde tüm personelle güzel işler becereceğimize inancım tamdır. Henüz tam olarak belli değil ancak sanıyorumki 15-20 gün içerisinde gerçekleşir Trabzon'a gelişim. Çünkü bu konuda Bakanlığımızın talimatı bizim için önemli. Bu konuda şuanda herhangi bir tasarrufta bulunmadılar. Ben halen Tunceli'de görevimin başındayım" dedi.

ERTAN YAVAŞ KİMDİR?
19.09.1961 tarihinde Sakarya ilinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya ilinde tamamladıktan sonra 1987 yılında Polis Akademisinden mezun olarak Gaziantep ilinde komiser yardımcısı rütbesiyle ilk görevine başladı.

Sırasıyla Van, Balıkesir, Iğdır ve Afyon İl Emniyet (İstihbarat Şube Müdürlüğü) Müdürlüklerinde çalıştıktan sonra 2006 yılı atama döneminde İzmir iline atandı. İzmir ilinde şube müdürü olarak çalışmakta iken 2007 yılında terfi ederek İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

30.07.2010 tarihinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Ertan YAVAŞ,  görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve il valileri tarafından çok defa taktirname ve taltif ile ödüllendirildi.

Evli ve üç çocuk babası olan Ertan YAVAŞ, 30.07.2010 tarihli kararname ile Tunceli İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel