Ertan Yavaş konuştu

Ertan Yavaş Trabzon’un asayişinin eşdeğer illerle kıyaslandığında çok iyi durumda olduğunu belirterek, "Asayiş konusunda hem vatandaşlarımız hem de bizim çok ciddi gayretimiz var” dedi. Ertan Yavaş "hırsızlık olaylarında ciddi mana da bir durum yok. Bu ol

Ertan Yavaş konuştu

Ertan Yavaş Trabzon’un asayişinin eşdeğer illerle kıyaslandığında çok iyi durumda olduğunu belirterek, "Asayiş konusunda hem vatandaşlarımız hem de bizim çok ciddi gayretimiz var” dedi.

 

Ertan Yavaş "hırsızlık olaylarında ciddi mana da bir durum yok. Bu olaylar sıfıra indirilmesi çok zor fakat biz en aza indirmeye çalışıyoruz. Trabzon şuanda yaşanabilir 4. Kent biz bunu daha yukarılara çıkarmak için sürekli çalışıyoruz. İnsanın olduğu yerde problem muhakkak olur fakat biz bu problemleri çözmek için buradayız" dedi.

Yavaş "bizim kabahatler kanunu ile ilgili bir affetme durumumuz söz konusu değil. Biz cezaları keseriz, ikinci gün maliye de kayıtlara girer. Bunlarla ilgili normal prosedür neyse onu uyguluyoruz.

ic.20120419153851.jpg

Trabzon’a dışarıda bakıldığında silah kullanımının çok olduğu cinayetlerin fazla olduğu gibi bir algı var. Fakat içine girildiğinde böyle olmadığı görülüyor. Örnek verirsek 4 ayda bir tane cinayet oldu.

Fenerbahçe maçında ne yapmışsak Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında da aynı tedbirleri alacağız. Şuna açıklık getirmek isterim ki biz Fenerbahçe maçı için dışarıdan polis getirmedik. Biz tedbir alırken en zor duruma göre hazırlıklarımızı yaparız. Bize ne Fenerbahçe’den ne diğer takımlardan bir öneri almayız, almamızda söz konusu değildir. Biz Her zaman en kötü senaryoya göre hazırlıklarımızı yaparız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel