Ertan Yavaş: İşimizin bilincindeyiz

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Yavaş, Trabzon Ticaret Borsası'na iadeyi ziyaret yaparak Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve diğer yöneticilerle görüştü. Yavaş, burada y

Ertan Yavaş: İşimizin bilincindeyiz

Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Yavaş, Trabzon Ticaret Borsası'na iadeyi ziyaret yaparak Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve diğer yöneticilerle görüştü.

Yavaş, burada yaptığı açıklamada, Trabzon'a atanalı yaklaşık 2 ay olduğunu hatırlatarak, ''Şimdiye kadar işin başında olan arkadaşlarımız gibi, biz de işimizin bilincindeyiz. Halkın emniyeti çok önemlidir ve bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Köleoğlu ise Trabzon'a güvenlik açısından en üst sıralarda bir kent olduğunu belirterek, ''Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da emniyet güçlerimize destek olmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel