Erkek arkadaşını öldüren kadına 18 yıl

Trabzon’da sevgilisini öldüren genç kadın 18 yıl hapis cezası aldı.Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 2006 yılında Hasan Genç’i tasarlayarak öldüren Yasemin T. Altı yıldan beri süren davadan 18 yıl hapis cezası aldı. 29 Nisan 2006 günün gecesinde Yasemin T.

Erkek arkadaşını öldüren kadına 18 yıl

Trabzon’da sevgilisini öldüren genç kadın 18 yıl hapis cezası aldı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 2006 yılında Hasan Genç’i tasarlayarak öldüren Yasemin T. Altı yıldan beri süren davadan 18 yıl hapis cezası aldı. 29 Nisan 2006 günün gecesinde Yasemin T. İki erkek arkadaşı ile birlikte sevgili olduğu öne sürülen Hasan Genç’i araba ile Vakfıkebir ilçesinden alarak Tonya yoluna doğru yola cıktı. Araç ile birlikte bir süre ilerledikten sonra tenha bir bölgeye aracı bırakan Yasemin T. İle arkadaşları Hasan Genç’i arabadan indirerek konuşmaya başladı. Konuşmanın ardından iddiaya göre Yasemin T. Çantasında taşıdığı tabancasını çıkararak Hasan Genç’e ateş etti. Maktul Genç olay yerinde yaşamını kaybederken cinayet zanlısı olduğu iddia edilen Yasemin T. Arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden araba ile uzaklaştı.

Hunharca öldürülen Hasan Genç’in cesedini yoldan geçen vatandaşlar görerek jandarmaya haber verdi. Yapılan çalışmalarda Yasemin T. İle diğer iki erkek arkadaşı kaldıkları evden yakalandı. Trabzon 1’nci Ağır Ceza Mahkemesinde altı yıldan beri görülen dava duruşmalarına söz alan Yasemin T. Suçlamayı kabul etmezken cinayeti kendisinin işlemediğini ileri sürdü. Yasemin T olayı şöyle anlattı, “ Çarşıbaşı’na resmi nikahlı eşim olmayan kişi ile geldim. Eşimin arkadaşının işlediği kafede çalışmaya başladım.. Sedat Genç’in lakayit tavırları vardı ve kendisiyle birlikte de olmadım. Fakat çalıştığım kafeye gelenler sağda solda Hasan Genç ile birlikte olduğumun dedikodusunu yaydılar.”dedi

Çıkan dedikodulardan resmi nikahsız eşinin rahatsız olduğunu ifade eden Yasemin T, “ eşim ile birlikte Eynesil’e gittik ve eşimin kafasının karışık olduğunu fark ettim ve bu konu açıldı. Sonrasında bana “Hasan Genç senin için sağda solda onunla oldum söylüyor” deyince bende kendisine böyle bir şeyin olma ihtimali yok ben kendimden eminim söyledim.. bir süre sonra eşim maktul Hasan Genç’i arabaya alarak beni de arabaya koyarak Tonya yoluna getirdi. Burada Hasan’a sen neden benim eşimle ilgili konuşuyorsun söyledi. Sonrasında benim çantamda bulunan iki tabancadan bir tanesini alarak Hasan Genç’i arabadan çıkardı ve ona ateş etmeye başladı.”şeklinde konuştu.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel