Erkek arkadaşına şantaj yaptı dayak yedi!

Trabzon’da yaşayan Ç.S (21) isimli genç kız erkek arkadaşını şantaj ile tehdit etti.Trabzon’un Kemerkaya Mahallesin de meydana gelen olayda Ç.S isimli genç kız erkek arkadaşı Y.K’yı (23) arayarak “ elimde fotoğrafların var bu fotoğrafların hepsini ailene

Erkek arkadaşına şantaj yaptı dayak yedi!

Trabzon’da yaşayan Ç.S (21) isimli genç kız erkek arkadaşını şantaj ile tehdit etti.

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesin de meydana gelen olayda Ç.S isimli genç kız erkek arkadaşı Y.K’yı (23) arayarak “ elimde fotoğrafların var bu fotoğrafların hepsini ailene yollarım benimle buluşmazsan.”dedi. Kız arkadaşının bu şantajına sinirlenen Y.K kız arkadaşının buluşma teklifini kabul etti. Ç.S ile buluşacakları noktaya gelen Y.K, Ç.Ş’yi burada darp ederek arabaya bindirdi.

Ç.S’nin iddiasına göre Y.K arabanın içerisinde de kendisini darp ettiğini ileri sürerek elinden cep telefonunu alarak fotoğrafları sildi. Araç ile biraz ilerledikten sonra Y.K, Ç.S’yi araçtan indirdi. Şantaj yaptığı erkek arkadaşının kendisini bırakması üzerine Ç.S Çarşı Polis Merkezine giderek şikayetçi oldu.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel