Ergin Müdürden haber var!

Memleketi Trabzon’dan görev yeri Erzurum’a giderken 5 ay önce Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Telekom Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş’ın Ankara’daki tedavisi sürüyor. Daha önce Trabzon’da görev yapan Telekom Erzurum Bölge Müdü

Ergin Müdürden haber var!

Memleketi Trabzon’dan görev yeri Erzurum’a giderken 5 ay önce Gümüşhane’de geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Telekom Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş’ın Ankara’daki tedavisi sürüyor.

 

Daha önce Trabzon’da görev yapan Telekom Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş (43), 8 Kasım 2010 günü hafta sonu tatilinin ardından Trabzon’dan Erzurum’a giderken kullandığı 61 ED 555 plakalı özel araçla Gümüşhane il merkezi İkisu-Şiran yol ayrımında karşıdan gelen kamyonla çarpışmıştı. Kazada ağır yaralanan Ergin Bektaş, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, buradan da ambulans helikopterle Trabzon’daki KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Bir süre tedavisi bu hastanede süren Bektaş ardından Ankara’daki GATA Askeri Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Bektaş’ın burada tedavisi sürerken, Trabzonlu hemşehrileri de kendisini yalnız bırakmıyor. Fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisi süren ve sağlık durumu iyiye giden Bektaş, kendisine ziyaret eden arkadaşı Türkiye Gazetesi Rize Bölge Temsilcisi Metin Güneş ile hasret giderdi. Bektaş, Trabzon’u çok özlediğini, hemşehrilerinin duası ile ayakta kaldığını belirterek bir an öce sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmek istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel