Ereğli'de silahlar konuştu: 2 ölü, 3 yaralı

   Silahların çekildiği olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Olay, gece 01.50 sıralarında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Atalay Keleş (46), kardeşi Atakan Keleş (29

Ereğli'de silahlar konuştu: 2 ölü, 3 yaralı

 

 

 

Silahların çekildiği olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

 

Olay, gece 01.50 sıralarında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Atalay Keleş (46), kardeşi Atakan Keleş (29) ile Ersin Aydoğan'ın (29) işletmeciliğini yaptığı iddia edilen bara gitti. Taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya döndü. Silahların çekildiği kavgada Ersin Aydoğan ruhsatsız silahı ile önce ağabey Atakan Keleş'i ardından kardeşi Atakan Keleş'i vurdu. İki kardeş yere yığıldı, barda bulunan müşteriler korku içerisinde barı terk etti. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine ulaşan 112 Acil ekipleri, ilk olarak karın boşluğundan yaralanan ağabey Atalay Keleş'e ilk müdahaleyi yaptı, tedavisi için Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırdı. Başından vurulan kardeş Atakan Keleş için başka ambulansa haber verildi. Atakan Keleş, ambulansın gelmesiyle Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülerek ameliyata alındı. Tüm uğraşlara rağmen her iki kardeş de bir süre sonra hayatını kaybetti.

 

Olayda yaralan Selahattin Efe (22), polise verdiği ilk ifadesinde bara girdikten kısa süre sonra ışıkların söndüğünü ve ortalığın karıştığını söyledi. Olayda yaralanan müşteri Selahattin Efe, iş yeri çalışanı Umut Atışman (21) ve Keleş kardeşleri vuran Ersin Aydoğan Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Polisler, olay yerinde yaptığı incelemede 2 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Atalay ve Atakan Keleş kardeşlerin cesetleri, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirdi. Polis, 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel