Erdoğdu'da yıkımlar devam ediyor

Trabzon Belediyesi ile Karayolları’nın birlikte yürüttüğü Erdoğdu yolunun genişletilmesi çalışmaları kapsamında kamulaştırılan evlerin yıkımı sürüyor.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar H

Erdoğdu'da yıkımlar devam ediyor

Trabzon Belediyesi ile Karayolları’nın birlikte yürüttüğü Erdoğdu yolunun genişletilmesi çalışmaları kapsamında kamulaştırılan evlerin yıkımı sürüyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 kilometre uzunluğundaki Erdoğdu yolunda yapım çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.

Göreve gelmeden önce Erdoğdu yolunun 2014 yılına kadar bitirileceğinin sözünü verdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

“Erdoğdu yolu güzergahında bulunan 173 parselden 160′ının kamulaştırılması tamamlanırken hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 50 milyon lira ödendi. Kalan 13 parsel için vatandaşlarla görüşme ve mahkeme süreci devam ediyor. Çift gidiş geliş olarak planladığımız Erdoğdu yolu tamamlandığında kentimizin en büyük mahallelerinden biri olan Erdoğdu’nun trafiğinde büyük bir rahatlama meydana gelecek. Etap etap yapımı devam ve Trabzon’un önemli kuzey-güney arterlerinden biri olan Erdoğdu yolu 2014 yılı sonuna kadar tamamlanacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler