Erdoğdu yolunda yıkımlar devam ediyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu yolunda yıkım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada,  "söz verdiğimiz gibi" sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve vaatlerini bir bir hayata geçirdikle

Erdoğdu yolunda yıkımlar devam ediyor
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu yolunda yıkım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.
 
Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada,  "söz verdiğimiz gibi" sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve vaatlerini bir bir hayata geçirdiklerini belirtti.
 
Vaatlerinden biri olan Erdoğdu yolunda yapım ve yıkım işlemlerinin planlandığı şekilde devam ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Trabzon için en öncelikli projelerden biri olan Erdoğdu yolunda kamulaştırmalar tamamlanırken, yıkım ve yapım çalışmaları aynı anda devam ediyor. Yıkım ve altyapı çalışmaları tamamlanan Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasında kalan bölüm trafiğe açıldı. İsmetpaşa İlköğretim Okulu ile Çatak arasında kamulaştırılan binaların yıkımları ise devam ediyor" dedi.
 
Çift gidiş-geliş olarak planladıkları yol tamamlandığında kentin önemli ulaşım sorunlarından birinin çözülmüş olacağını vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Biz yolun, 2014 yılı sonuna kadar bitirileceği sözünü verdik. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'a, milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüz Cahit Turhan'a, Karayollarında bu yolun yapımı için gayret gösteren tüm personele ve yüklenici firma yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel