Erdoğdu yolu tam gaz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sabahın erken saatlerinde genişletme çalışmaları büyük bir hızla devam eden ve 61 proje içerisinde yer alan Erdoğdu Yolu’nda Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer ile birlikte incelemelerde bulun

Erdoğdu yolu tam gaz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sabahın erken saatlerinde genişletme çalışmaları büyük bir hızla devam eden ve 61 proje içerisinde yer alan Erdoğdu Yolu’nda Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer ile birlikte incelemelerde bulundu.

Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 km. uzunluğundaki Erdoğdu Yolu'nda Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak, 1 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Sayim Kantarcı ve yüklenici firma yetkilileri ile birlikte teknik incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Erdoğdu yolunun 2014 yılı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Bu sırada konutundan Valiliğe gitmekte olan ve Erdoğdu yolunu kullanan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, yolda inceleme yapan Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekileri görünce aracından inerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

dsc_8296.jpg

Başkan Gümrükçüoğlu Karayolları ile birlikte yaptıkları Erdoğdu Yolu’nda çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü kaydederek, “Bu sabah Karayolları Bölge Müdürümüz ve teknik ekiple birlikte bütün güzergâhı inceledik. Karayollarımızın bu yolu yatırım programına alması, finansman yönünden bütün desteği sağlamış olması ve yüklenicinin de gayretleri neticesinde ve hiçbir ödemenin de gecikmemiş olmasından dolayı çalışmalar süratle devam ediyor” ifadelerini kulandı.

Başkan Gümrükçüoğlu Erdoğdu Yolu’nun çok ileriki yıllara hizmet edecek şekilde planlandığını hatırlatarak, “Yol da kavşak ve bağlantılar teknik yönden en iyi şekilde hesap edilerek yapılıyor.  Erdoğdu Yolu İnşallah bir gecikme olmayacak olursa 2014’ün sonunda planlandığı şekilde hizmete girmesiyle 100 bine aşkın insanımıza hizmet edebilir hale gelmiş olacak.

’61 proje’ vaadimiz içerisinde yer alan Erdoğdu Yolu için desteklerini hiçbir zaman esirgememiş olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanı Sayın Binalı Yıldırım’a, müsteşarımıza, karayolları genel müdürümüze, karayolları bölge dürümüze, bütün mühendislerimize, yöneticilerimize, yüklenicimize, Trabzon halkı adına şükranlarımızı ifade ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel