Erdoğdu yolu tam gaz devam ediyor

Trabzon trafiğine nefes aldıracak projelerden biri olan Erdoğdu yolunda yapım çalışmaları ve kamulaştırmalar hız kesmeden devam ediyor.          Yol yapım çalışmaları kapsamında Atapark tarafından başlanan duvar ve tretuar gibi sanat yapıları devam derken

Erdoğdu yolu tam gaz devam ediyor

Trabzon trafiğine nefes aldıracak projelerden biri olan Erdoğdu yolunda yapım çalışmaları ve kamulaştırmalar hız kesmeden devam ediyor.

         

Yol yapım çalışmaları kapsamında Atapark tarafından başlanan duvar ve tretuar gibi sanat yapıları devam derken, kamulaştırma çalışmalarında ise şu ana kadar 50 adet parselde tam ve 40 adet parselde de hisseli alımlar yapıldı.Ayrıca 10 adet parsele de dava açıldı. Bu güne kadar Erdoğdu Yolu'nda yapılan kamulaştırmalara ise hak sahiplerine 19 milyon lira ödeme yapıldı. 50 adet parselde bulunan toplam 40 binadan 10 tanesinin yıkıldığı geriye kalanlarında yolun yapımına göre yıkıldıkları kaydedildi.

         

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Erdoğdu Yolu'nun bitmesi ile birlikte şehrin güneyine ve merkez köylere olan ulaşımın rahatlayacağını belirterek, " 61 projemiz içerisinde yer alan Erdoğdu Yolu'nun yapım ve yıkım işlemleri devam ederken bir yandan da vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek şekilde kamulaştırma çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bu çalışmalar sonucunda bu güne kadar hak sahiplerine 19 milyon lira gibi bir ödemede yapıldı. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnşallah Erdoğdu yolunu 2014 yılına kadar genişletip vatandaşlarımızın hizmetine sokmuş olacağız. Geleceğin Trabzon'unu yaratma yolunda belediye olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel