Erdoğdu yolu ne zaman tamamlanacak ?

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu yolunun 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasının beklendiğini bildirdi.    Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğdu yolunun yapımının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, Atapark ile A

Erdoğdu yolu ne zaman tamamlanacak ?

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Erdoğdu yolunun 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasının beklendiğini bildirdi.    

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğdu yolunun yapımının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 kilometre uzunluğundaki 5 adet kavşağın yapılacağı Erdoğdu yolunun 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasının beklendiğini ifade etti. 
     
Erdoğdu yolunun bitirilmesiyle kuzey-güney kuşaklamasında bulunan mahalleler ile merkez köylerin trafik probleminin de çözülmüş olacağını vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: 
     
''Yol güzergahında bulunan 173 parselden 164'nün kamulaştırması tamamlandı. Hak sahipleriyle yapılan görüşmelerin ardından anlaşmalar sağlandı. Anlaşmaları yapılan yapılar boşalttırılıp yıkımları gerçekleştiriliyor. 164 binanın dışında kalan diğer bina hak sahipleriyle 2013 yılının ilk yarısında anlaşmaların yapılması planlanıyor. Erdoğdu yolunda yapılan kamulaştırmalara 51.60 milyon ödeme yapıldı.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel